Jobba hos oss

Ansia Badpark söker personal

För ungdomar som gått ut åk. 8 och är under 18 år erbjuder Lycksele kommun feriepraktik. Läs mer om feriepraktik här.

Vill du jobba med oss sommaren 2020?

Du kan söka jobben på www.lycksele.se/ledigajobb

Under sommaren är Ansia Badpark ett viktigt besöksmål för turister och lyckselebor. Vi söker dig som vill bidra till att göra Ansia Badpark till en fantastisk upplevelse för våra gäster.

Ansia Badpark är öppen 22 juni till 9 augusti. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete på bad, turistanläggning, café eller liknande. Språkkunskaper utöver svenska är också meriterande.

Tillsammans är vi ett härligt gäng som arbetar för att ge våra gäster högsta möjliga service med ett värdskap i världsklass.

Alla som arbetar hos oss får utbildning i livräddning, HLR, värdskap samt praktiska arbetsuppgifter. Ett krav är att du är simkunnig och har kunskaper om livräddning.


Badvärd

Badvärd arbetar ute i parken. Genom badbevakning hålls en hög nivå på säkerhet och trivsel. Badvärdar är Badparkens ansikte utåt i parken och en utmaning är att kombinera ett bra värdskap med hög säkerhet. Genom ditt engagerade arbete förebygger du olyckor och skulle olyckan vara framme kan din insats vara livsavgörande. Viss renhållning och städarbete ingår också i badvärdarnas arbete. Som badvärd ska du vara minst 18 år. Du är livräddningskunnig, serviceinriktad och van att lösa problem och konflikter som uppstår.


Serveringsansvarig

Serveringsansvarig är först på plats i serveringen och startar förberedelserna. Du ansvarar för att beställa varor från våra leverantörer, ansvarar för att kontroller av kylar, frysar  och varmhållning sker enligt vårt egenkontrollsystem. Du är den som har koll på vädret och med din kvalificerade gissning har du sista ordet i hur många portioner som ska förberedas. Du är även den personen som inspirerar och handleder övrigt anställda i serveringen att göra ett jobb som innebär att våra kunder är nöjda. Du ska vara minst 18 år erfarenhet från liknande arbete är meriterande.


Serveringspersonal

Serveringspersonal arbetar med att förbereda och servera mat från Badparkens meny av enklare maträtter, godis, glass och fika. Det ingår också att stå i serveringskassan och hålla serveringen ren och fin. Som kassapersonal ska du vara minst 16 år. Du är ordningsam, noggrann, metodisk och stresstålig. Erfarenhet från liknande arbete och kassavana är meriterande.


Kassapersonal

Kassapersonal arbetar i entrékassan. Huvuduppgiften är att ta betalt av gästerna. Eftersom kassapersonalen är den första person gästen möter är värdskap och bemötande viktigt. Kassan är Badparkens nav, dit vänder sig gäster som har frågor, inte bara om Badparken utan om hela Lycksele. I kassan säljs även tillbehör som simglasögon, solskydd, armpuffar m.m. Som kassapersonal ska du vara minst 18 år. Du har en god känsla för service och försäljning, är noggrann och van att lösa problem. Kassavana är meriterande.


  • Tveka inte att söka säsongsarbete på en av Lyckseles trevligaste arbetsplatser!
  • Jobben finns att söka på www.lycksele.se/ledigajobb
  • Vid frågor ring Ingegerd 070-274 17 09 eller Patrik 070-301 84 70 eller kom in på Simhallen