Bra att veta före ditt besök

Parkeringar

I anslutning till Badparken finns två parkeringar. Från parkeringarna finns gång- och cykelstig till entrén. Det är inte tillåtet att köra ända fram till entrén efter gång- och cykelstigarna med undantag för personer med handikapptillstånd och personal. Vid entrén finns även flera cykelparkeringar.


Entré

Alla som besöker Ansia Badpark betalar entré. Entré-priser hittar du här. Sommaren 2020 har vi ett begränsat utbud av badtillbehör för att öka flödet i kassan och minska köbildning. Vi säljer:
Simglasögon, armpuffar, badblöjor (engångs och flergångs).

Tänk på att hålla avstånd i kön!


Åldersgränser och vuxnas ansvar

För att få besöka Ansia Badpark själv utan vuxen ska alla barn i sällskapet ha fyllt 9 år och alla ska vara simkunniga. Barn under 9 år och övriga ej simkunniga barn ska alltid ha en vuxen med sig som alltid är nära barnen under hela besöket på Badparken. Med simkunnig menar vi att man kan simma 50 meter. Med vuxen menar vi en person över 18 år. Med barn menar vi personer under 18 år.

Som förälder/målsman är du alltid ansvarig för ditt barns säkerhet.

Omklädningsrum

På Ansia Badpark finns omklädningsrum med dusch, 2020 kommer bastur vara avstängda. I entrén finns värdeskåp där du kan förvara värdesaker. Till värdeskåpen behöver du en tiokrona. Tänk på att hålla avstånd i omklädningsrummen!

Duscha före bad

  • Det är viktigt att du duschar före badet.
  • Du ska vara ren innan du badar.
  • Duscha utan badkläder med tvål och schampo.
  • Är du ren bidrar du till att hålla en bra vattenkvalité och mindre klor behöver tillsättas för att döda bakterier i bassängerna.
  • Är du ren innan badet fastnar kloret inte på din kropp och du luktar inte klor efter du badat.
Klicka på bilden för förstoring.

Badkläder

Du ska använda badkläder när du badar på Ansia Badpark. Det är inte tillåtet att bada i underkläder eller i kläder av bomull. I entrén finns badshorts och baddräkt att köpa. Små barn som normalt har blöja ska ha badblöja. Badblöja finns att köpa i entrén. Det är inte tillåtet att bada naken.

Säkerhet

På Ansia Badpark har vi ett systematiskt säkerhetsarbete. All personal på Ansia Badpark är livräddningskunniga. I entrén finns en hjärtstartare. Genom att ha tydliga trivselregler förebygger vi olyckor. Som gäst förväntas du följa dessa trivselregler, övriga regler och tillsägelser från personalen. Ansia Badpark är en alkoholfri anläggning. Läs mer om våra trivselregler här.