Attraktioner

På Ansia Badpark finns flera olika bassänger och attraktioner. Vattnet är alltid över 25 grader, oftast ännu varmare. Runt bassängerna finns stora härliga gräsmattor.

Tårtan

Tårtan är den första bassängen du möter när du går in på Ansia Badpark. Utmana vattenfallet och nå toppen av tårtan. Tårtan är även starten för de små vattenrutschkanorna.

Djup: 30 – 90 cm.


Champagnepoolen

När du åkt de små vattenrutschkanorna landar du i champagnepoolen. I poolen finns bubbelblåsare, låt bubblorna kittla dig.

Djup: 90 cm


Vattenkanonerna

När du förflyttar dig från champagnepoolen till vågbassängen passerar du tre vattenkanoner. Känn det massiva trycket från vattenstrålarna.

Djup: 90 cm


Vågbassängen

Kvart över och kvart i varje timme körs vågmaskinen. Upplev kraften från de höga vågorna i den 30 meter långa vågbassängen.

Djup 0 – 160 cm


Stora vattenrutschkanor

Välj om du vill åka i den snabba röda banan med tidtagning eller i den långa blåa. Barn under 7 år ska ha med en vuxen som hjälper till att ta emot i nedslaget. Det är bara tillåtet att åka en i taget.

Djup vid nedslag: 110 cm


Motionsbassäng

I den 25 meter långa motionsbassängen kan du sträcka ut simtagen. Bassängen är reserverad för motionssim de två första timmarna på dagen.

Djup: 110 cm


Virvelkanal

Runt nedslaget till de stora vattenrutschkanorna går virvelkanalen. Flyt med strömmen i virvelkanalen eller utmana dig själv och försök ta ett varv motströms.

Djup: 110 cm


Barnbassäng

Bassängen för våra minsta gäster. I mitten finns en spännande fontän.

Djup: 0 – 30 cm


Övriga attraktioner

Lekpark – en mindre lekpark finns på området för de som lessnat på att bada.

Volleybollplan – volleyboll finns att låna i kassan.

Streetbasket – basketboll finns att låna i kassan.